Marketingové odvetvie čelí stále ďalším a ďalším výzvam, pričom konkurencia posúva hranice neustále ďalej. Každý subjekt v tomto sektore musí prejaviť kreativitu a schopnosť sa prispôsobiť novým, neustále sa meniacim podmienkam. AppsFlyer je jasným príkladom medzinárodnej high tech firmy s najrozvinutejšími technológiami v oblasti stúpajúceho trendu mobile marketingu.

Čítať viac

Deň bezplatných seminárov o financiách a obchodovaní vedených poprednými odborníkmi pre kohokoľvek, kto majú záujem. Ktokoľvek, kto sa zaujíma o financie alebo obchodovanie, by si nemal nechať ujsť ShowFx World Financial Conference organizovanú v Bratislave. Konferencia sa uskutoční 16. apríla v Crowne Plaza Bratislava. Vítaní sú všetci, ktorí sa chcú zúčastniť 7 bezplatných seminárov a workshopov týkajúcich sa obchodovania a investovania, ktoré budú viesť top finanční odborníci z UK, Slovenska, Českej republiky, Poľska a Srbska.

Čítať viac

Instagram priestor, ktorý by ste mali taktiež zvážiť pre získanie trafficu, ktorý je pre Vás vhodný a môžete z neho profitovať. Facebook teraz ponúka prístup do Instagram Ads pre reklamných zadávateľov, ktorí využívajú Power Editor a Facebook Ads API. Poďme sa pozrieť na niekoľko krokov, ktoré Vám umožnia využiť túto príležitosť.

Čítať viac

Facebook zaznamenal silný kvartál s jeho Facebook Ads ako je Instagram pre umiestnenie reklám alebo Lead Ads pre používateľov mobilných telefónov. A práve o tejto druhej kategórii Vám povieme viac v tomto článku, preto neváhajte a čítajte ďalej:

Čítať viac

Všetci to poznáte – v priebehu každej online kampane prostredníctvom bannerov, alebo emailovej reklamy sa stretávate s tým istým problémom – máte množstvo nekonvertujúcich impresií, kliknutí, fake registrácií a často s tým jednoducho nič neviete urobiť.

Ako túto situáciu vyriešiť? CHECKus Media Group má pre Vás riešenie – NÁSTROJ AD FRAUD

Čítať viac